Garnis i våra hjärta - reportage från Boden Bild nummer 1 2019

Vi söker en ekonomiansvarig till Bodens Näringsfastigheter AB

Vill du ta nästa steg i karriären och arbeta med ekonomi inom fastighetsbranschen? Då har vi jobbet för dig!

Ansvaret innefattar hela det ekonomiska flödet och innefattar även engagemang i olika projekt relaterade till fastighetsutveckling och verksamhetsutveckling. Du ansvarar för bolagets budget, prognoser, månadsrapport, delårsrapporter, löpandebokföring, momsfrågor och skattefrågor samt en hel del annat. Samtidigt som du har koll på våra siffror, är du med och skapar tillväxt i Bodens kommun.

Detta söker vi:

Ett krav för att axla rollen som ekonomiansvarig är att du har ekonomiutbildning motsvarande civilekonom  och har arbetat med redovisning i olika former. Du ska självständigt ha erfarenhet av bokslutarbete och det är meriterande om du har erfarenhet från fastighetsbranschen.

Du har goda kunskaper i Office-paketet. Mycket goda kunskaper i svenska i både tal och skrift är ett krav”.

Sista ansökningsdag 27 mars.

Kontakt

Conny Bergwall, VD
0921-621 42

Skicka ansökan till:
conny.bergwall@boden.se

Om Bodens Näringsfastigheter AB

Bodens Näringsfastigheter AB ägs sedan 2018-09-03 av Bodens kommunföretag AB. Genom bolaget får kommunen en aktör som kan möta utvecklingsbehov som finns inom näringslivet på ett flexibelt sätt.

Det övergripande syftet med verksamheten inom BNF är att understödja tillväxt i kommunen och arbeta mot att uppfylla kommunens ambitioner om befolkningstillväxt med ett mål på 30 000 innevånare. För att nå detta mål är tillväxten av företagandet och arbetstillfällen inom kommunen avgörande. Bolaget ska arbeta efter kommunens tillväxtprogram.

Ladda ner dokument
2020 Verksamhetsplan Bnf
Senast uppdaterad: 2020-02-17